Vår personvernerklæring

Når du gjennomfører en transaksjon (påmelding på nyhetsbrev) på vår nettside, samler vi personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn og e-postadresse. Din personlige informasjon vil kun bli brukt av de spesifikke årsakene som er nevnt ovenfor.

 

Vår virksomhet har hjemmesiden på Wix.com plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

Vi samler personlige opplysninger til følgende formål:

1. Å levere og drive tjenesten.

2. Å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte.

3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte merknader og salgsfremmende meldinger.

4. Å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og / anonyme opplysninger, som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester.

5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

 

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om din konto, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, å samle avgifter eller skyldige penger, å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt firma, eller som ellers nødvendig å kontakte deg for å håndheve gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst kontakt oss på post@mns-festival.no 

 

Vi forbeholder oss retten til å endre disse personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk de ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne erklæringen, vil vi gi deg beskjed her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter. 

 

Vi vil kunne korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, du er invitert til å kontakte oss på e-post post@mns-festival.no hvis du ønsker dette.

 

Vi bruker en tredjepart Mailchimp.com for å samle inn e-post adresser for å kunne sende ut nyhetsbrev. Ellers vil aldri data benyttes av andre enn dataansvarlig Midtnorsk kultur- og strikkefestival sine oppgitte formål.