Orklahallen 

I år har vi flyttet garnmarkedet vårt til Orklahallen det betyr at vi kan doble antall salgsboder. Se på fanen med garnmarked for en oppdatert oversikt. I tillegg har vil vi arrangere moteshow fra flere av våre utstillere, samt strikkebokbad med intervjuer fra scenen. I Orklahallen vil du også få muligheten til å kjøpe bakst og kaffe/te i en egen strikkekafe midt i lokalet. Her kan du ta en pause fra dagens handlerunde, og mellom workshops og foredrag på Bårdshaug Herregård. Det tar kun 10 min å gå fra Bårdshaug Herregård til Orklahallen, eller du kan benytte strikkebussen som går mellom Bårdshaug herregård og Orklahallen fredagskveld og lørdag. Velkommen til en skikkelig strikkefest!

Tilgang for alle med festivalpass. 

Fredag 27.8 kl. 18-22 er det åpent for de som ikke har festivalpass. Billett kr. 80 - betales ved inngangen. 

695A5571.jpg

GARNMARKED

Vi har mange spennende salgsboder i år, se presentasjonen av alle her. 

Image by Michael Lee

MOTESHOW

Noen av våre tilreisende og lokale utstillere vil holde moteshow underveis både lørdag og søndag i Orklahallen. Bli med å få med deg presentasjonen av nydelige kreasjoner fra dyktige kunstnere. Strikking er jo kunst! 

Image by Sincerely Media

BOKBAD

Fra scenen i Orklahallen vil vi få en dyktig person som vil samtale med en forfatter av en strikkebok. Vi kommer tilbake med navn på forfatter etterhvert. Det kommer jo opptil flere på festivalen så det vil ikke by på problem.  

SE MER
Image by Sara Cervera

STRIKKEKAFE

Strikkekafe midt i Orklahallen der du kan nyte både moteshow og bokbad mens du nyter kaffe og bakst, vin og strikketøy selvfølgelig.  

SE MER