Jens Hoff intimkonsert

FOAJEN PÅ BÅRDSHAUG HERREGÅRD

Irene Snuruås, en kjent klassisk sanger synger i trioen Trifolium, som foruten henne, består av Benedikte Lie Andreassen på klarinett og Marie Strandli Pedersen på piano. 

Trifolium byr på et bredt utvalg musikk i et lite og nært format. Programmet har de blant annet plukket fra den klassiske kammermusikken, operarepertoaret, og våre kjære norske viser. De spiller vakre, humoristiske og herlige perler, samt tidløse klassikere, som «Sommernatt ved fjorden», «Trassvisa hennes Tora» og kjente operaarier.

Dette blir et høydepunkt i foajeen på hotellet lørdag kl. 1230. Sitt ned strikk og lytt til ordentlig kvalitetsmusikk. Senk skuldrene og nyt øyeblikket. Gratis for alle med festivalpass selvfølgelig.

Foto: Snurruås

 

Festkveld med quiz

I FESTSALEN BÅRDSHAUG HERREGÅRD

Fest med gryterett, servering, quiz med premiering samt  underholdning. Vår erfaring fra i fjor; vær tidlig ute for å sikre deg plass (maks 120 personer). Dette blir uformelt og hyggelig. 

Allergier og lignende til festen må meldes ifra om i resepsjonen ved Bårdshaug Herregård seneste dagen før. (Festivalen har ikke ansvar for matservering på Bårdshaug Herregård)

Pris       295,-

Sted      Festsalen på Bårdshaug 

Dag       Lørdag 29 august

Tid        2000 - 2200

 

   Foto: Bårdshaug Herregård

Ost og vin

MED LOKAL OST 

Fredag kveld kl 2100 - 2200 kan du i Jaktbaren på Herregården få smake på vår berømte, lokale ost fra Orkladal ysteri.

Det blir presentasjon av ulike oster med smaksprøver. 

 

Orkladal ysteri som ligger naturskjønt til i enden av fjorden, kun en kort kjøretur fra festivalområdet. Her kan du handle lokale produkter. 

 

Forhåndsbestill ved å velge en av disse to alternativene:

Ost og vin kr. 255,-  

Ost og kaffe  kr. 195,-

Pris        255,-

Sted      Jaktbaren på Bårdshaug 

Dag       Fredag 28. august

Tid        2100 - 2200

 

 

Foto: Orkladal ysteri

 

Vinsmaking 

MUSSERENDE VIN 

Fredag kveld kl 1900 - 2000 kan du på Bårdshaug Herregård 

få en innføring i musserende viner fra hotellets egen vinsommelier. 

Pris        345,-

Sted      Jaktbaren på Bårdshaug 

Dag       Fredag 28. august

Tid        1900 - 2000

 

Konkurranse i hurtigstrikk

Turid Støa Bergmann

Hvem strikker flest masker 20 minutter? Eneste man må kunne for å stille i konkurransen er å strikke rette masker. Deltakerne skal strikke en lapp i rillestrikk fram og tilbake. Deltakerne må ta med og strikker på valgfritt garn og pinner. 

Det vil bli premiering til raskeste strikker og til den som treffer nærmest på «idealtid» (eller ideal-antall masker i dette tilfelle). Konkurransen er gratis og åpen for alle med festivalpass. I 2018 var det 6 deltakere der to personer vant flotte premier fra House of yarn, vi håper på enda flere deltakere i år så møt opp til en uhøytidlig konkurranse. 

Pris       Gratis

Sted      Paviljongen

Dato      Lørdag 29 august
Tid        1800 - 1845

 

 
 

Koselige aktiviteter

STRIKKEKAFÉ

På strikkekaféen er det bare å sette seg ned med strikketøyet, slå av en prat og kose seg i langsomt tempo. Ta med deg strikketøyet, heklepinner og garn, og du kan få opplæring, samt mulighet til å øve  sammen med andre.  Ta med deg strikkepinner/garn, og vi kan love  deg en nyttig kosestund. Åpent begge dager i på Bårdshaug Herregård med muligheter for å sette seg ned å strikke i hyggelige Resturant Ministernen, lobbyområdet, Galleri Thams/hems over lobbyområdet, Jaktbaren og de fantastiske uteområdene.  

STRIKKEGUDSTJENESTE

Gudstjenesten i 2017 ble veldig godt mottatt. Det har mye å si at vi har en strikkeglad prest. Søndag kl. 1100-1200. Kirken ligger i gangavstand fra festivalområdet, og kart finnes i informasjonsboden på Bårdshaug Herregård.

Show More

ARRANGØR AV FESTIVALEN

HOVEDSAMARBEIDSPARTNER