Kultur og strikkefestival 27-29 august 2021

STAND PÅ VÅR FESTIVAL - NYTT KONSEPT

Vi har skiftet navn og fremstår i en ny og bedret utgave. Vi er nå en del av det skandinaviske samarbeidet «Cold Water Festivals.»

Les: https://www.nordicknitlab.com/

 

Vi har mottatt støtte fra Nordisk kulturfond. Vi legger stor vekt på kvalitet i opplegg og gjennomføring av festivalen i tiden framover. Vi skal være en festival for alle aldersgruppen. I det ligger at vi skal ta vare på den norske tradisjonen, og samtidig fange opp nye trender.

 

Midtnorsk kultur- og strikkefestival 27- 29 august 2021 vil legge stor vekt på å presentere norske designere og utviklingen av norsk mote.

I tillegg vil vi legge bedre til rette for de som ønsker å selge sine varer på stand. Vi har i den forbindelse leid en stor hall med god plass der en catwalk står sentralt. I hallen vil vi ha stand lang hallens vegger, i tillegg vil det bli servert mat i lokalet som er utstyrt med bord og stoler. Se ide skissen.

 

Vi inviterer nå aktuelle deltakere på stand til å melde sin interesse. Send din interesse til e-post: mns@mns-festival.no. Merk din interesse med:
Navn på person:
Navn på evt. firma:
Hvilke produkt du ønsker å selge:
Kort om deg selv:
Foto av deg selv og dine produkt:
Ønske størrelse på stand:

 

Vi ønsker oss et bredt utvalg av stand deltakere, både nybegynnere og mer erfarne. Dette er ingen bindende påmelding.

MNS 2020 Tegning 1.jpg
MNS 2020 Tegning 2.jpg